Hayırsever iş adamından Güroymak’a bilgi evi

GÜNCEL 19 Haziran 2017 14:48
Videoyu Aç Hayırsever iş adamından Güroymak’a bilgi evi
A
a

Hayırsever İşadamı Ahmet Mücteba Albayrak Güroymak ilçesine Bilgi Evi yapılması için 1 milyon liralık bağış yaptı.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Bilgi Evi yapımı için kullanılacak olan 1 milyon liralık bağış için protokol imzalandı. Yapılan protokolle daha öncesinde de ilçeye bir ilkokul binası kazandıran hayırsever işadamı bu kez ise Bilgi Evi kazandırmış olacak.

Yapılan protokolün ardından bir konuşma gerçekleştiren Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, yapılacak olan Bilgi Evinin ilçemize hayırlı olmasını diledi. Bilgi Evinin yapılacak olmasına öncülük eden Albayrak ailesine teşekkürlerini ileten Kaymakam Alibeyoğlu, protokol işlemleri tamamlanan Bilgi Evi için arsanın belediye başkanlığınca tahsis edildiğini söyledi. Bilgi evi için proje çalışmasının tamamlanarak ihale aşamasına geçildiğini kaydeden Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Yapılacak olan bilgi evinde sinema salonu, kütüphane, müzik odası, resim odası ve sağlık odası gibi alanlar yer alacak. Bağlar mahallesinde eski hamamın yanında yapılacak olan bilgi evi için gerekli arsa belediyemizce tahsis edilmiştir. Proje çalışmaları tamamlanan bilgi evi için ihale aşamasına geçilmiştir. Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan bilgi evi için çalışmalar kısa sürede başlayacaktır. Ben bu vesile ile ilçemizde önemli bir eser daha kazandıran Hayırsever İşadamı Ahmet Mücteba Albayrak ve Albayrak ailesine teşekkür ediyor, bu projenin ilçemize hayırlı olmasının diliyorum diye konuştu.

İlçeye yapılacak Bilgi Evi için Hayırsever İşadamı Ahmet Mücteba Albayrak’ın kanuni vekili olan Mücteba Okul Müdürü Çağlar Polat bulundu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi