Güroymak’lı öğretmenden mahalleliye sinema keyfi

GÜNCEL 8 Ekim 2018 22:02
Videoyu Aç Güroymak’lı öğretmenden mahalleliye sinema keyfi
A
a

Güroymak ilçesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emrah Güntaç tarafından Selahaddin Eyyübi Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde kurdukları projeksiyon ile mahalle sakinlerine açık havada sinema gösterimi yaptı.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emrah Güntaç, Selahaddin Eyyubi Adadolu İmam Hatip Lisesi okul bahçesinde açık hava sinema gösterimi düzenleyerek mahallelilerden tam puan aldı. 

Güroymak Barajyolu Mahallesinde ikamet eden aileler ve öğrenciler okul bahçesine girdikleri anda kendileri için hazırlanmış oldukları kırmızı halıdan yürüyerek film izleme zevkine ulaştılar. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emrah Güntaç, böyle bir etkinliğin ilçemizde ilk defa düzenlenmesinin şaşkınlığı davet ettiğimiz ailelerin gözlerinden okunuyordu. Kiralamış olduğumuz projeksiyonla ve araç ile yansıtılan film izleyicilere zevkli bir gece yaşattığımıza inanıyorum. İzlenilen film ise Türkiye’nin Oskar adaylarından Kore savaşının kahramanlarının gerçek hikayesinin senaryolaştırıldığı AYLA filmini izlettirdik.

İlk defa eşiyle sinema sinemaya gelenler oldu. İzlemeye gelenler böyle bir etkinliğin ilçemizde ilk defa düzenlendiği ve çok memnun kaldıklarını ve böyle bir programın devam etmesi gerektiğini dile getirdiler. Bu etkinliğimizi geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi