Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'den 15 Temmuz açıklaması

GÜNCEL 14 Temmuz 2017 14:40
Videoyu Aç Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'den 15 Temmuz açıklaması
A
a

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, “Düşmana karşı kullanılması için kendisine emanet edilmiş devletin silahlarını kendi vatandaşlarına vicdansızca kullanmaktan çekinmeyen, milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı, "15 Temmuz" aziz milletimizin sarsılmaz azmi ve kahramanlığı ile kazanılmış şanlı bir demokrasi zaferinin tarihi olmuştur.” dedi.

Demiröz mesajında “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan; vatanını seven herkesi meydanlara çağırmış; bu çağrıya uyan Cumhur, Gazi Başkomutanı ile beraber üleşine, devletine, demokrasisine sahip çıkmış, içerdeki ve dışarıdaki hainlerin de çabalarını boşa çıkarmıştır. Ülkeyi sahipsiz sanan Fetöcü hainlere “tanklara dur diyen millet” en büyük dersi vermiştir.” dedi.

Sayın Cumhurbaşkanımız söylediği gibi Milletimizi bölemeyecekler, bayrağımızı indiremeyecekler, devletimizi yıkamayacaklar, ezanlarımızı susturamayacaklar diyen Demiröz, “Sırtını bazı mihraklara dayayarak bu ülkeye diz çöktüreceklerini düşünenler, bu halka boyunduruk vurulamayacağını 15 Temmuz’da bir daha gördüler." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, “ Yüce milletimizin 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutlar, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah devletimize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi