Mehmet Şerif İlbeyi, Teşekkür Mesajı Yayımladı

GÜNCEL 13 Ocak 2022 16:28
Videoyu Aç Mehmet Şerif İlbeyi, Teşekkür Mesajı Yayımladı
A
a

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Şerif İlbeyi teşekkür açıklaması yaptı.

Başkan Mehmet Şerif İlbeyi açıklamasında, “Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına tekrar seçilmemizi sağlayan ilçe esnaflarımıza teşekkür ederiz" dedi.


Güroymak'ta ticari hizmet veren üreten her esnafımızın, tüccarımızın ve sanayicimizin kapısına gittik, çaylarını kahvelerini içip dualarını ve desteklerini talep ettik. Yaptığımız ziyaretler sırasında hemşerilerimizde iyi niyeti ve geleceğe dönük ışığı gördük, bu ışık bize güç verdi, heyecanlandırdı ve geleceğe dönük ümidimizi arttırdı. Seçim sürecinde istemeyerek de olsa üzdüğümüz hemşerilerimiz varsa haklarını helal etsinler, şayet varsa bizim de hakkımız helali hoş olsun.

Odamızın seçimlerinin sükunetle ve samimiyetle büyük coşku içinde ve üyelerimizin hür iradesi ile oy kullanma işlemlerinin gerçekleşmesinde başta Sayın Kaymakamız, İlçe Emniyet Müdürümüz, dışarıda bekleyenler için uygun ortamın yaratılmasında katkılarından dolayı İlçe Seçim Kurulu Başkanımız ve Sandık Kurulunda Görevli Memur arkadaşlarımıza teşekkür eder en kalbi duygularımızı sunarız. 

Seçim çalışmalarımız süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen ziyaretlerimiz boyunca gösterdikleri nezaket ve misafirperverlik için bizlere destek olan veya olmayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. 

Değerli Üyelerimize, Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi