Başkan Çetinsoy yol çalışmalarını yerinde denetledi

GÜNCEL 11 Ekim 2017 01:06
Videoyu Aç Başkan Çetinsoy yol çalışmalarını yerinde denetledi
A
a

Bugüne kadar belde içerisinde yapılan bütün işleri yerinde denetleyen Başkan Çetinsoy, mevsim şartlarsını da göz önünde bulundurarak, bu yıl içerisinde başlatılan ve son aşamaya getirilen yol çalışmalarını da yerinde denetleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Belde içerisinde başlatılan bütün işlerini titizlikle takip eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Belde içerisinde başlatılan ve birçok mahalle yolunda sürdürülen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde denetleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çalışmaların hızlı bir şekilde sonuçlanması için gereken talimatı veren Başkan Çetinsoy, şu açıklamalarda bulundu: Göreve geldiğimizden bu yana birçok mahallede başlattığımız ve yaklaşık 110 bin metre kare kilitli parke taşının döşettirdiğimiz mahalle yollarımız yepyeni bir çehre kazandı. Yaptığımız bütün çalışmalarımızı yerinde denetleyerek, bu çalışmalarımızın sorunsuz bir şekilde sonuçlanmasını sağladık.

‘YOLUMUZ BELDEMİZE HAYIRLI OLSUN’

Bu çerçevede; daha önce Yeşilyurt ve Pınarbaşı mahallesinde yapılan yol çalışmalarından sonra Refahiye mahallesi, Cami Mahallesi, Şenyurt Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesindeki yol çalışmalarını bitirerek, şuan için bu çalışmamızı Hürriyet Mahallesinde sürdürmekteyiz. Birkaç gün içerisinde bu mahallemizin yolunu da bitirerek, bu çalışmamızı en iyi şekilde sonuçlandırmış olacağız. Mevsim şartlarını da göz önünde bulundurarak bu çalışmalarımızı biran önce bitirmek istiyoruz. Bugüne kadar yapılan bütün işlerimizi yerinde denetleyerek, olası ortaya çıkacak sıkıntıların önüne geçtik. Bütün işlerimizde olduğu gibi yol çalışmamızda eksiksiz bir şekilde devam etmektedir. İşçilerimiz ellerinden geldiği kadarıyla en verimli şekilde çalışıyorlar. İnşallah en kısa zamanda bu yolumuzu bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden bu yolumuz tüm beldemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi