AK Parti Günkırı Belde Başkanlığı 7. Olağan Kongresi yapıldı

GÜNCEL 29 Aralık 2019 14:56
Videoyu Aç AK Parti Günkırı Belde Başkanlığı 7. Olağan Kongresi yapıldı
A
a

AK Parti Güroymak ilçe teşkilatına bağlı Günkırı belde başkanlığının 7. Olağan kongresi gerçekleşti.

Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’un Günkırı Belde Belediyesine geçerek Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy belde hakkında kısa bir brifing verdi.

Daha sonra belde de bulunan bir okulun konferans salonunda gerçekleşen kongrede istiklal marşının okunmasıyla başladı. Kongreye katılan davetlilere AK Parti tarafından 7. Olağan Kongre süreci için hazırlanan özel video ve Günkırı Beldesinde yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bir video izletildi.
Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı. Bitlis, Norşin, Günkırı yani Bingöl ile aynı kaderi yaşayan aynı kardeşlik havasını yaşatan bir şehir. Bitlis tarihinde gerçekten ilim irfan yuvası yetiştirdiği büyük alimlerle milletinin dik duruşuyla her zaman hakkın haklının yanında oluşuyla tarihe çok önemli notlar düşmüştür. Bitlis çok önemli bir yer Bitlis beraberliğin kardeşliğin en iyi yaşandığı bir yerdir. Dolayısıyla hakikaten kuruluşundan bu güne kadar da milletin partisi, hizmetin partisi, kardeşliğin partisi olan Ak Partiye de büyük destekler vermiş ve Ak Partinin buraya gelmesine bu noktalara ulaşmasına da büyük katkıları olmuş bir yerdir dedi.

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, kongrede yaptığı konuşmada, kongrelerin yenilenme, enerjimizi tazeleme ve yeniden yollara düşme süreci olduğunu söyledi. 

Konuşmaların ardından yapılan kongrede, AK Parti Günkırı belde teşkilat başkanlığına Mehmet Sadık Erdeğer, seçildi.

Günkırı beldesinde bulunan bir okulun konferans salonunda gerçekleşen kongreye, eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, Bitlis İl Genel Meclis Başkanı Cemalletin Kinç, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi