AK Parti 7. Olağan Güroymak İlçe Kongresi gerçekleştirildi

GÜNCEL 23 Şubat 2020 17:12
Videoyu Aç AK Parti 7. Olağan Güroymak İlçe Kongresi gerçekleştirildi
A
a

Bitlis’in Güroymak ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi yapılarak Öztürk Uğiş yeniden ilçe Başkanı olarak seçildi.

Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu konferans salonu'nda düzenlenen AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videosu slaytta izlendi. AK Parti Siirt Milletvekili ve İl koordinatörü Osman Ören, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'ye gönül veren herkese teşekkür ederek, kongreye yoğun ilgi olduğunu belirtti.

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Günkırı Belediyesi olarak partimizin ve milletvekillerimizin desteğiyle sadece beldemizde görev yapmış değiliz. Bu salonda şahit olan herkeste çok iyi biliyor Allah’a şükürler olsun ki çevre köylerimizede hizmet veriyoruz ve hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizler sadece Günkırı halkının emrinde değiliz tüm Norşinlilerin ve Bitlislilerin emrindeyiz dedi.

AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ise 3 Kasım 2001 Kasımda kuruldu partimiz 18 yıldır milletimizin teveccühü ve Allah’ın inayeti ile bu halkımıza hizmetimize devam ettik ve birçok insanın hayal edemediği yüreğinde gönlünde geçiremediği hizmetlere icraatlara büyük lider Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında imza attık. Edirne’den Kars’a kadar ülkemizin her dağında taşında yolunda hastanesinde okulunda velhasıl her yerinde imzası olan bir lider var. Düne kadar bizi üçüncü vatandaş olarak gören vesaiki anlayışa elimizin tersiyle hadi defol dedik ayaktayız ve Allah’a hamd ediyoruz dedi.

Yeniden seçilen Öztürk Uğiş konuşma yaparak, biliyorsunuz her tarafımız ateş çemberi bizim bizden başka dostumuz yok her tarafta savaş var özellikle şuan Suriye’de gerçi biz her tarafta savaş veriyoruz. Böyle bir liderimizin arkasında sonuna kadar dik duracağız. Bu savaşta şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum dedi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Uğiş, yeniden başkan seçildi. 

Kongreye AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, Kavakbaşı Belde Başkanı Veysi Oğuz, Aydınlar Belde Başkanı Mehmet Arif Tusun, Günkırı Belde Başkanı İlhan Çetinsoy ve partililer katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi