Vali Çağatay Güroymak ilçesini ziyaret etti

GÜNCEL 16 Eylül 2020 12:29
Videoyu Aç Vali Çağatay Güroymak ilçesini ziyaret etti
A
a

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Güroymak ilçesini ziyaret ederek yeni yapılan Güroymak Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulunda incelemelerde bulundu.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Zeyrek tarafından karşılanan Vali Çağatay, kurum amirleriyle bir araya geldi.

Ziyarette Kaymakam Zeyrek, gerek kaymakamlık olarak gerekse belediye başkan vekili olarak yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi. Daha sonra Öğretmen Evi ve Sanat Okuluna geçen Vali Oktay Çağatay Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Güroymak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Serdar Ergün ve Asef İşbiter karşıladı. Vali Çağatay ilçe ziyareti kapsamında Bağlar mahallesinde yeni yapılan Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulunda incelemelerde bulundu. Yakından incelemelerde bulunan Vali Çağatay Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu hakkında bilgi aldı. 

Sosyal mesafe kuralına uyarak Vali Çağatay ve beraberindeki kurum amirleri ile fotoğraf çektirdi.

Ziyaretinde Vali Çağatay'a, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Zeyrek, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Güroymak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Serdar Ergün ve Asef İşbiter, Güroymak Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Erdal Çetinsoy eşlik etti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi