Türkiye Wushu üçüncüsünden Kaymakam Alibeyoğlu’na ziyaret

GÜNCEL 23 Şubat 2018 16:30
Videoyu Aç Türkiye Wushu üçüncüsünden Kaymakam Alibeyoğlu’na ziyaret
A
a

4-14 Şubat 2018 tarihinde Antalya’da yapılan Wushu Kungfu turnuvasında derece alan öğrenci, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Turnuvada Türkiye üçüncüsü olan Tatvan Cemil Özgür Lisesi öğrencisi Onur Sülün Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’nu ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Alibeyoğlu, öğrencinin aldığı başarıdan dolayı onlarla gurur duyduğunu belirtti. Alibeyoğlu, başarılarının devamı için her zaman onlara destek vermeye hazır olduklarını da aktardı. Wushu Bitlis İl Temsilcisi Abdurrahman Kaçak ise başarının, sağlanan destekler ve azimle gerçekleştiğini, desteklerin en büyüğünün de Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ile Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’dan geldiğini söyledi. Kaçak, turnuvaya çeşitli branşlarda katılarak Türkiye üçüncüsü olarak kazandıklarını söyledi. 

Ziyarette, Wushu Bitlis İl Temsilcisi Abdurrahman Kaçak, Antrenör Şuayp Ulçay, Tatvan Cemil Özgür Lisesi öğrencisi Onur Sülün bulundu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi