Kaymakamlık ve belediyeden sporculara tam destek

GÜNCEL 5 Mayıs 2016 22:53
Videoyu Aç Kaymakamlık ve belediyeden sporculara tam destek
A
a

Türkiye Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Güroymak Spor Kulübü bünyesindeki U19 yaş gurubu Güroymak Kaymakamlığını ve Güroymak Belediyesini ziyaret ederek destek istediler.

Genç sporcuları makamında kabül eden Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül, genç sporcuları Güroymak'ı Türkiye U19 bölge şampiyonasında temsil edecek olmalarından dolayı tebrik etti.

Kaymakam Eligül, "Güroymak'ı U19 Türkiye bölge şampiyonasında oynayacak gençlerimizi destekliyoruz. Kaymakamlığımız tarafından her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca, gerek antrenmanlarına ve karşılaşmalara da katılmaktan mutluluk duyarız." dedi.
Sporcuları makamında ağırlayan Güroymak Belediye Başkan Vekili İhsan Dinçkan, Güroymak Belediyesinin spor ve sporcunun her zaman yanında olduğunu belirtti.

Sporculara başarılar dileyen Dinçkan, "Belediye olarak bize düşen, gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmektir. Bütün gençlerimiz değerlidir. Hiçbir ayrım yapılmadan tarafımıza düşeni yerine getirmek görevimizdir." diye konuştu.

Güroymak esnafını da dolaşan Güroymak Spor Başkanı Orhan Turhan ve Gençlik ve Spor İlçe Spor Müdür Serdar Ergün, kurum amirlerinin ve esnafın verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi