Kaymakam Alibeyoğlu'ndan engelli çocuğa araba

GÜNCEL 29 Kasım 2018 22:02
Videoyu Aç Kaymakam Alibeyoğlu'ndan engelli çocuğa araba
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekilli Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçemiz Şenova Mahallesinde ikamet eden, 10 yaşındaki SSPE hastası Hasan Hüseyin Altılar için, özel tasarlanmış engelli puset ve tekerlekli sandalyeyi evinde ziyaret ederek hediye etti.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekilli Ufuk Özen Alibeyoğlu SSPE hastası Hasan Hüseyin'i kucağına alarak aracına bindirdi. İlçedeki engellileri topluma kazandırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kaymakam Alibeyoğlu, Engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için, devlet desteğini vermeye devam ediyoruz dedi.

Engelli puset ve tekerlekli sandalyesi olmadığı için bugüne kadar birtakım zorluklar yaşadığını anlatan anne Hatice Altılar ise, Allah devletimize zeval vermesin. Bugüne kadar çocuğumu sırtımda taşıyarak dolaştırıyordum. Oğlum yürüyemediği için çok üzülüyorum. Kaymakamımız sayesinde sandalyeye kavuştu. Artık bu zorlukları yaşamayacağız. Anne Hatice Altılar, kendisinin bu hayalini gerçekleştiren Kaymakam Alibeyoğlu'na teşekkür etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi