Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda sergi

EĞİTİM 27 Mayıs 2016 21:20
Videoyu Aç Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda sergi
A
a

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ve Güroymak Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Ergün Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda açılan resim sergisini ziyaret etti.

Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda sergi
Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda açılan serginin açılışı Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Güroymak Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Ergün, Güroymak Yatılı Bölge Ortaokul Müdürü Hikmet Aslan tarafından yapıldı. 

Yapılan açılışın ardından Mehmet Emin Korkmaz, davetliler ile birlikte Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulunun katkılarıyla Okul'da eğitim gören öğrencilerin bin bir emekle yaptığı kapak süsleme delme boncuklama ve yağlı boya çalışmalarından oluşan resim sergisini gezdi. 

Sergide yer alan kabaktan yapılmış süslemeli lambaları ve yağlı boya resimleri tek tek inceleyen Korkmaz, yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü Öğretmen ve Öğrencileri tebrik etti. Bitlis’te keşfedilmeyi bekleyen birçok yetenek bulunduğunu ve bu öğrencilerin olduğunu ifade eden Korkmaz, tüm yetenekli öğrencilere destek olacaklarını ifade etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi