Güroymak Obsidyen Spor Kulübünden İlçe Kaymakamına ziyaret

GÜNCEL 1 Mart 2017 20:47
Videoyu Aç Güroymak Obsidyen Spor Kulübünden İlçe Kaymakamına ziyaret
A
a

Güroymak Obsidyen Spor Kulübü yönetici ve sporcuları İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’na ziyarette bulundu. Kulüp yöneticileri ve yarışmalarda derece alan kulübün Muaythai ve Kickboks sporcularıyla birlikte Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu’nu makamında ziyaret eden Obsidyen Spor Kulübü Başkanı Emrah Aktaş, kulübün çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Spor branşlarında bu yıl yapılacak olan şampiyonlara katılma noktasında Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu’dan destek talebinde bulunan Obsidyen Spor Kulübü Başkanı Emrah Aktaş, Obsidyen Kültür, Spor, Sanat ve Gençlik Kulübü Derneği olarak 2016 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul gören “Yetim peygamberin ümmeti ümmetin yetimleriyle el ele” projeleri kapsamında muaythai, kickboks, Kort tenisi, voleybol, fotoğrafçılık ve tiyatro alanında kurslar açtıklarını anlattı.

Güroymak Obsidyen Spor Kulübü olarak 24 farklı branşta lisan verebildiklerini aktaran Kulüp Başkanı Emrah Aktaş, spor ve sanat alanında hazırladıkları projelerle gençleri kötü ortam ve alışkanlıklardan koruyarak sosyalleşmelerini, kültürlü, bilgili, sorgulayan ve dünyadaki akranlarıyla aynı kulvarda yarışabilecek bir gençlik yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu ise, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya gereken önemi ve desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

İlçedeki sporcuların hizmetine sunulmak üzere Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve belediyenin katkılarıyla spor kompleksi kurulması için yürütülen çalışmalarda sona gelindiğini kaydeden Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, spor alanlarının çoğalmasıyla ilçedeki sporcu sayısının da buna bağlı olarak artacağını belirtti.

Gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçladıklarını vurgulayan Kaymakam Alibeyoğlu, yürütülen çalışmalar kapsamında futbol, basketbol, voleybol ve etrafında yürüme parkuru bulunan 4 adet semt sahası ile tüm ilçe halkını sporla buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Kulüp yöneticileri ve sporcularına çalışmalarında başarı dileğinde de bulunan Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu’na kulüp yöneticileri tarafından üzerinde ismi yazılı olan eşofman takımı hediye edildi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi