Günkırı Belediyesi’nden çevre temizliği etkinliği

GÜNCEL 24 Ekim 2017 23:52
Videoyu Aç Günkırı Belediyesi’nden çevre temizliği etkinliği
A
a

Günkırı Belediyesi, belde içerisinde çevre temizliğine karşı duyarlılık oluşturmak için ‘Temiz insan temiz çevre’ adı altında çevre temizliği etkinliği düzenledi.

Belde içerisindeki temizlikten ödün vermeyen ve bu konuda rutin olarak günlük temizliği yaptıran belediye tarafından düzenlenen etkinliğe; Günkırı İlköğretim okulu ve Günkırı İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından da destek verildi. Etkinlik kapsamında belediye tarafından öğrencileri için toplam bin 200 adet tşört ve bin 200 adet şapka basılarak dağıtıldı. Çevre temizliğine ve sağlığına vurgu yapan ve çeşitli dövizlerinde taşındığı etkinlikte, öğrenciler öğretmenleriyle birlikte 7 farklı mahallede çöp toplayarak, bu konuda bir duyarlılık oluşturmaya çalıştılar.

BAŞKAN ÇETİNSOY, OKUL İDARECİLERİNE, ÖĞRETMENLERİNE VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Temiz ve sağlıklı bir çevre için herkesin gereken hassasiyeti göstermesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, huzurlu ve sağlıklı bir çevrenin ancak temizlikle oluşabileceğini vurguladı. Bu konuda kendilerine destek olan Günkırı Ortaokulu Müdürü Bilal Baysan, Müdür Yardımcısı Gülsüm Gök, Muhammet Suna, Günkırı İlköğretim Okulu Müdürü Salih Alan, Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Erten, okul öğretmenlerine ve tüm öğrencilere teşekkür eden Başkan Çetinsoy, şu açıklamalarda bulundu: Bizler yerel idareci olarak çevre temizliğini çok önemsiyoruz ve bu konuda da elimizden geldiğince taviz vermemeye çalışıyoruz. Özellikle bu konuda gerekli duyarlılığı oluşturmak için beldemizde bir ilke imza atarak böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğine katılarak bizleri onurlandıran okulumuzun idarecilerine, öğretmenlerine ve tüm öğrencilerine, bir kez daha şükranlarımı sunuyorum
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi