Trafik kazasında hayatını haybeden personelin adı verildi

GÜNCEL 5 Nisan 2019 21:11
Videoyu Aç Trafik kazasında hayatını haybeden personelin adı verildi
A
a

Güroymak Belediyesinde çalışan ve 21 yıl boyunca Güroymak Belediyesi Garaj Amirliği görevinde bulunan, 9 Ağustos 2018 tarihinde Elazığ‘da otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu hayatını kaybeden Belediye Personeli Nihat Kızılçam'ın ismi görev yaptığı Güroymak Belediyesi Garaj Amirliğine verilerek ölümsüzleştirildi.

Güroymak Belediyesi 21 yıllık Garaj Amiri Nihat Kızılçam, iş arkadaşı Veysel Başar ile birlikte Amasya'da asker olan Fırat Kızılçam'ı oğlunun geldiği Sivas'tan alıp memleketleri Bitlis'in Güroymak ilçesindeki evine dönerken, Otomobil, Saraybahçe köyü yakınlarındaki benzin istasyonu civarında park halinde bulunan 21 BB 010 plakalı TIR'a çarpmıştı. Meydana gelen kazada araçta bulunan Nihat Kızılçam, asker oğlu Fırat Kızılçam ve arkadaşı Veysel Başar hayatını kaybetmişlerdi.

Güroymak Belediyesi Garaj Amirliğinde 21 yıl görev yapan, Nihat Kızılçam’ın ismi Belediye Garaj Amirliğine verildi. Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye personeli ve Nihat Kızılçam’ın aile efradının katılımıyla "Güroymak Belediyesi Nihat Kızılçam Garaj Amirliği” yazılı tabela Garaj amirliğine taktırıldı.
Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye personelimiz Nihat Kızılçam'ın kaybının üzüntüsünü hala yaşadıklarını ifade ederek, Nihat Kızılçam belediyemizin garaj amiri olarak 21 yıl görev almış, iş ahlakı, örnek kişiliği, güler yüzü ile iz bırakan bir karakterdi. Beklenmedik kaybı bizleri derinden üzdü. Kendisinin ismini yaşatmak istedik. 21 yıl görev yaptığı garaj amirliğine adını verdik. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyor, başta değerli ailesi olmak üzere, mesai arkadaşlarıma ve sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi