Kaymakam Sancaktutar'dan 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı mesajı

GÜNCEL 9 Eylül 2019 21:49
Videoyu Aç Kaymakam Sancaktutar'dan 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı mesajı
A
a

Güroymak Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar "2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı" dolayısıyla, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Değerli Öğretmenler, Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrenciler;

Öncelikle; yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olması temennisiyle sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı olmasını diliyorum. Uzun bir tatilden sonra; 100 okul ve kurumumuz, 13.566 öğrencimiz ve 906 öğretmenimiz İlçemizde 2019- 2020 yılı Eğitim-Öğretim yılına başlıyoruz.

Kaymakam Sancaktutar "Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızı; milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, vatanına ve milletine hizmet etmek için birbirleriyle yarışan, iyi bir insan, iyi bir vatandaş ve sorumlu bireyler olarak yetiştirmek hepimizin en büyük vazifesidir. Sevgili öğrencilerimizin hak ettikleri güzel ortamlarda eğitim görmeleri; eğitim çalışanlarımızın en verimli ortamlarda çalışmaları bizim önceliğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor; tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum’’ dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi