Kaymakam Alibeyoğlu ilçedeki öğrencileri makamında ağırlıyor

GÜNCEL 14 Şubat 2018 23:02
Videoyu Aç Kaymakam Alibeyoğlu ilçedeki öğrencileri makamında ağırlıyor
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, yavrularımızla kucaklaşıyoruz adını verdiği etkinlik kapsamında ilçedeki çocukları makamında ağırlamaya devam ediyor.

Bir yandan İlçe Kaymakamı olarak Kaymakamlık çalışmalarını gerekse Belediye Başkanı olarak Belediyenin çalışmalarını sürdüren Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, yoğun programına rağmen ilçede ki çocukları da ihmal etmeyerek her Çarşamba makamında ağırlayarak öğlen yemeğine götürüyor. Haftanın belli günlerinde mesaisinin bir kısmını Yavrularımızla kucaklaşıyoruz adını verdiği etkinlik kapsamında ilçedeki çocuklara ayıran Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Alibeyoğlu, bu kapsamda ilçedeki çocukları makamında ağırlamaya ve onlarla vakit geçirmeye devam ediyor. 

Makamında çocuklara çay ve tatlı ikramında bulunup, çocuklara sık sık kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, ailelerine, vatana ve millete hayırlı bir evlat olmaları için nasihatlerde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, daha sonrasındaki ise çocuklara yemek ikramında bulunuyor. Kaymakam ve Belediye Başkanı Sayın Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun özel ilgisi karşısında kendilerini oldukça değerli hisseden çocukların mutluluğu ise gözlerinden okunuyor. 

İlçedeki çocukları makamında ağırlamaya ve onlara vakit ayırmaya devam edeceğini belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Ufuk Özen Alibeyoğlu, ilçemizde yavrularımızla kucaklaşıyoruz projesi kapsamında kaymakamlık olarak ilçemizdeki bütün yavrularımızla her hafta belli bir grupla bir araya geliyoruz. Öğrencilerimizi kaymakamlıkta misafir ediyoruz ve bu kapsamda etkinlikler düzenliyoruz. Amacımız yavrularımızla kucaklaşmak, yavrularımızla kaynaşmaktır. Bugün burada bu programın üçüncüsünü ifa ediyoruz. İnşallah her hafta böyle bir grup öğrencimizle bir araya geleceğiz. Hedefimiz ilçedeki bütün yavrularımızla bir araya gelmektir. Bunu önümüzdeki süreçte daha farklı platformlarda daha zengin içerikli etkinliklerle yerine getireceğiz. Çünkü bir yavrularımızı önemsiyoruz, yavrular bizim milletimizin devletimizin geleceği, yavrularımızı kendi kaderine bırakamayız yavrularımız kendi kaderine bırakılmayacak kadar önemli. Bu mesele ciddi şekilde ele alınıyor inşallah bu çocuklarımızla birçok alanda etkin ve verimli programlar yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bu yavrularımızla programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi