Güroymak Yeşilova mahallesine yeni bir camii temeli atıldı

GÜNCEL 6 Temmuz 2018 11:15
Videoyu Aç Güroymak Yeşilova mahallesine yeni bir camii temeli atıldı
A
a

Güroymak ilçesine bağlı Yeşilova mahallesinde 3 dönüm bir alan içerisinde 300 metrekare üzerinde yeni bir camii inşaatına başlandı.

Temel atma törenine katılan Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, birazdan temeli atacağımız camimiz ilçemize ve Yeşilova mahallemize hayırlı olsun. Bugün güzel, hayırlı bir vesile ile bir araya geldik. Camiler sadece ibadet yerimiz değildir. Dinimizce Allah’ın evi dediğimiz camilerimiz, toplumun bir araya geldiği, eğitim, din, devlet işleri gibi farklı birçok konuda paylaşımda bulunulan yerlerdir. Hayırsever tüm vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum dedi. 

Yeşilova mahallesinde yeni camii temel atma töreninde dualar okundu. Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu ve mahalle sakinleri tarafından temel atma kurdelesi kesildi. Kaymakam Alibeyoğlu botuna basarak ilk harç cami temeline döküldü.  

Yeşilova mahallesinde yapılacak caminin alt kısmında taziye evi, abdesthane, üst katı ise camii yapılacaktır. Güroymak Belediyesi, Güroymak halkı, Yeşilova Mahallesi sakinleri ve hayırsever vatandaşların destekleriyle caminin tamamlanması planlanmaktadır.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi