Güroymak'ta şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

GÜNCEL 24 Haziran 2017 00:57
Videoyu Aç Güroymak'ta şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği
A
a

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun eşi Nagihan Alibeyoğlu, Hükümet Konağı bahçesinde şehit ve gazileri aileleriyle bir araya gelerek iftar yemeği verdi.

İftar yemeği öncesi Nagihan Alibeyoğlu, masaları tek tek dolaşarak tüm davetlilerle ilgilenerek bir süre sohbet etti. Şehit ve gaziler için Kuranı kerim okundu ve dualar edildi.

Nagihan Alibeyoğlu, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında gazi olanların haklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, şehitlerin bizlere emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmak en önemli görevimizdir. Bu iftar programında sizlerle bir araya gelerek ramazanın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyor, programa katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum dedi.

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun eşi Nagihan Alibeyoğlu, iftar yemeğine katılan şehit ve gazi yakınlarına Kuranı Kerim ve Bayrak hediye ederek şehit ve gazi çocuklarına ise çeşitli hediyeler verdi. 

Şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun eşi Nagihan Alibeyoğlu, Güroymak Cumhuriyet Başsavcısı Ceylan Fındıkçı, Hakim Kübra Lekesiz, şehit ve gazi yakınları katıldı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi