Güroymak'ta Polis teşkilatının 174. Kuruluş yıl dönümü

GÜNCEL 10 Nisan 2019 18:45
Videoyu Aç Güroymak'ta Polis teşkilatının 174. Kuruluş yıl dönümü
A
a

10 Nisan Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Güroymak’ta da coşkuyla kutlandı.

Emniyet Teşkilatının kuruluşu olan 10 Nisan Polis Günü kutlamaları Atatürk anıtına Emniyet Müdürlüğünün çelenginin konulmasıyla başladı.

Güroymak Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Güroymak İlçe Emniyet Amiri Erbil Başar tarafından, günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı. 
10 Nisan Polis Günü kutlamaları kapsamında okullarda düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir dalında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Öğrenciler tarafından polis günüyle ilgili kompozisyon ve şiirler okundu. Çelenk töreni sonrası Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, protokol ve vatandaşlar, İlçe Emniyet Amirliği Binasına geçerek Emniyet Amirliği makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Kutlama programına Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Cumhuriyet savcısı Mahmut Altınay, Hakim İbrahim Mısırcı, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Murat Kılıçarslan, İlçe Emniyet Amiri Erbil Başar, Daire amirleri, polis teşkilatı mensupları, sivil toplum kuruluşları, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi