Güroymak'ta Peygamberimiz ve Gençlik konulu konferans

GÜNCEL 16 Kasım 2018 19:22
Videoyu Aç Güroymak'ta Peygamberimiz ve Gençlik konulu konferans
A
a

Güroymak Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla 'Peygamberimiz ve Gençlik' konulu bir konferans düzenlendi.

Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen konferans, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Kaleli Köyü İmam Hatibi Necmettin Çiftçi tarafından okunan Kur'an tilavetinin ardından bir konuşma yapan Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.  Konferansın önemine vurgu yapan Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bizleri bu günlere kavuşturan Cenab-ı Allah'a şükürler olsun. Yüce Mevla bu dünyada Peygamber Efendimizin izinden, ahirette de nurlu yüzünden ayırmasın. Bu vesile ile Mevlid-i Nebi Haftası'nın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum dedi.

Peygamber Efendimizin (sav) doğumunu Hicri takvimde Mevlid-i Nebi olarak kutladıklarını ifade ederek, programa katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. 

Daha sonra Gaziantep Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Aslan tarafından Peygamberimiz ve Gençlik konulu konferans verildi. 

Düzenlenen konferansa Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Emniyet Amiri Erbil Başar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Resul Murat Kılıçarslan, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi