Güroymak'ta okul müdürleri ile toplantı yapıldı

GÜNCEL 25 Eylül 2017 21:23
Videoyu Aç Güroymak'ta okul müdürleri ile toplantı yapıldı
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında okul müdürleriyle toplantı yapıldı.

İpekyolu Kız Meslek Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, ilçenin yeni eğitim öğretim dönemindeki durumu masaya yatırılarak; sorun, sıkıntı ve çözüm yolları üzerine istişarelerde bulunuldu. Öğrencilerin başarısının artırılması konusunda yapılması gereken konuların da tartışıldığı toplantı neticesinde gerekli adımların atılması için çalışmalara başlanıldı.

Düzenlenen toplantı sonunda kısa bir konuşma yapan Ufuk Özen Alibeyoğlu, idarecilerin eğitimdeki rolüne dikkat çekerek, üzerilerine düşen görev ve sorumluluğun bilinciyle hareket etmelerini istedi.

İdarecilerden değerlerine bağlı, başarılı bireyler yetiştirmelerini isteyen Alibeyoğlu, Sevgili idareci arkadaşlar, yaklaşık bir yıldır birlikte çalışıyoruz. Çok şükür bizler ilk göreve geldiğimiz zamandan bugüne kadar milli eğitim camiamız çok başarılı çalışmalara imza attı. Bu yıl geçen yıla oranla siz değerli yöneticilerden daha çok başarı bekliyorum. Geçen eğitim öğretim yılında tüm okullarımızı yakından gözlemleme fırsatı buldum. Özellikle yatılı okullarımızda öğrenim gören çocuklarımızla yakından ilgilenmenizi istiyorum. Genel olarak öğrencilerin okul saatleri dışında bile takip etmeyi unutmayın. Okullarımızın temizliğine dikkat edelim. Kamu hakkı, kul, birey hakkı, helal ve haramı öğrencilerimize öğretmeye çalışalım. Bu çocukları, aileleri bizlere emanet ediyor. Bizlerde kendi çocuklarımız gibi sahip çıkmalı ve her türlü yardımlarına koşmalıyız. Bizler tüm bunları en baştan sıkı tutup, bu işin yakın takipçileri olursanız, eminim ki başarı kaçınılmaz olacaktır diye konuştu. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi