Güroymak'ta öğrenciler için hazırlık kursları açıldı

GÜNCEL 26 Ocak 2019 13:39
Videoyu Aç Güroymak'ta öğrenciler için hazırlık kursları açıldı
A
a

Güroymak Kaymakamlığı ve Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde 15 günlük yarıyıl tatili boyunca sürecek olan Üniversite ve liselere hazırlık kamp programı başladı.

Kamp programı kapsamında ilçede İmam Hatip Liselerinde yatılı olarak kalan 200 Öğrenciye Üniversiteye hazırlık kursu, Fatih İlkokulunda 120 Öğrenciye liselere hazırlık kursu kampı kapsamında eğitim verilmeye başlandı. Kamp süresince hafta içi her gün 6 ders saati sınavlara yönelik soru çözümleri ardından günlük etütler, deneme sınavları, sosyal etkinlikler ve rehber öğretmenler tarafından verimli ders çalışma seminerleri gerçekleştirilecek. 

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, 15 günlük sınavlara hazırlık kamp projesi kapsamında yatılı olarak devam eden 200 öğrencimize Üniversiteye hazırlık kursu, Fatih İlkokulunda 120 Öğrencimize liselere hazırlık kursu kampı başlatılmıştır. Toplamda 320 Öğrencimiz 15 günlük sınava hazırlık kampında hazırlanacaklardır. Öğrencilerimizin yeme, içme, yatma, servis ve bütün kaynak kitapları Kaymakamlığımızca karşılanıyor. Alibeyoğlu, öğrencilerimizin başarılı olabilmeleri için imkanlar dahilinde desteklerin devam edeceğini ifade etti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi