Güroymak'ta köy okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı

EĞİTİM 16 Nisan 2019 23:19
Videoyu Aç Güroymak'ta köy okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı
A
a

Güroymak köy okullarında eğitim gören öğrencilere kardeş okul projesi kapsamında elbise ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Güroymak İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, okulda bu ayın değeri “Paylaşmak” olduğunu belirterek kardeş okul seçilen köy okuluna destekte bulundular. 

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma Aksar öncülünde öğrencilerin okulda topladığı elbise ve kırtasiye malzemeleri kardeş okul olan Kekliktepe İlk okulu köy okuluna teslim ettiler.

Güroymak İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Yahya Söner aldığımız karar doğrultusunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma Aksar öncülünde kardeş okul belirledik. İlçemize bağlı Kekliktepe İlkokulu kardeş okul seçildi. Öğrencilerimiz tarafından temin edilen elbise ve kırtasiye malzemeleri köy okullarında okuyan öğrencilerimize ulaştırıldı. Maddi anlamda küçük bir yardım olmasına rağmen minik öğrencilerimizin yüzündeki tebessüm paha biçilemez bir değerdi. Öğrencilerimizin ve okul idaremizin desteklerinden dolayı teşekkür ederim dedi.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi