Güroymak’ta kitap okuma etkinliği düzenledi

GÜNCEL 26 Ekim 2017 21:40
Videoyu Aç Güroymak’ta kitap okuma etkinliği düzenledi
A
a

Bitlis ve Güroymak Gençlik Merkezleri işbirliği ile Kıraathaneler Aslına Dönüyor Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği düzenledi.

Gençlik Merkezi üyeleri farkındalık oluşturmak için Güroymak’ta bulunan kahvehanede vatandaşlarla kitap okudu. Bitlis Gençlik Merkezi Lideri Murat İlbars, Güroymak Gençlik Lideri Nazdar Tolga öncülüğünde gerçekleşen kitap okuma etkinliği kahvehanelerde vatandaşların da ilgisini çekti.

Bitlis Gençlik Lideri Murat İlbars yaptığı açıklamada, proje kapsamında her ay belirledikleri kıraathane ve kahvehanelerde kulüp üyelerinin kitap okuduğunu söyledi. Gençlik merkezi olarak gönüllülük faaliyetlerine önem verdiklerini belirten İlbars, Osmanlı döneminin en güzel uygulamalarından biri olan kıraathaneleri aslına uygun olarak, gençlerimizin çay, kahve içerken kitap okudukları yer haline getirmeye çalışıyoruz. Projeye katılan gençlerimiz çay eşliğinde kitap okuyarak kıraathanede bulunanlara ve kıraathane sahibine kitaplar hediye ediyor. Farkındalık oluşturmak ve vatandaşlarımızın dikkatini çekmek için çalışıyoruz dedi. 

Etkinliğe Bitlis Gençlik Lideri Murat İlbars, Güroymak Gençlik Merkezi Nazdar Tolga ve üniversite öğrencileri katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi