Güroymak’ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi yapıldı

GÜNCEL 5 Şubat 2018 14:37
Videoyu Aç Güroymak’ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi yapıldı
A
a

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odasında tekrar Ferit Gülcüoğlu başkanlık görevine seçildi.

Güroymak Esnaf Odasında yapılan Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası 6. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Ferit Gülcüoğlu yanı sıra Musa Suretli başkanlığında hazırlanan 2 listeyle seçime gidildi. 

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası 6. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçim öncelikle saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 
Odaya üye olan 356 esnaftan, 300 esnaf ve sanatkarın katıldığı seçim sonucunda 173 oy alan Gülcüoğlu, odanın tekrar başkanı oldu. Genel kurulda, Musa Suretli 122, oy aldı, 5 oy da geçersiz sayıldı. Her iki aday seçim sonucunda birer konuşma yaparak Musa Suretli tekrar seçilen mevcut başkan Ferit Gülcüoğlu ve yönetimini tebrik etti.

Gülcüoğlu, seçimin sonuçlanmasının ardından yaptığı konuşmada, iki kardeş olarak seçime katıldıklarını ve kardeşçe bir seçim yapıldığını söyledi. Seçime katılan adaylara ayrı ayrı teşekkür eden Gülcüoğlu, "Burada kardeşlik kazandı. Bize destek veren ve destek vermeyen tüm esnaflar bizim kardeşimizdir. Katılımından dolayı esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kapımız her kese her zaman açık olacaktır. Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı seçimi siz değerli esnaflarımıza hizmet etme yarışıdır. Ben ve arkadaşlarım sizlere bu hizmeti çok daha iyi verebileceğimizi düşündüğümüz için bugün burada tekrar aday oldum" dedi. Gülcüoğlu başkanlığındaki yeni oda yönetim kurulunda Aşkın Kutdenur, Adnan Özdenur, M. Şirin Dursun, Mesut Özer, Necat Sinay, M. Şerif İlbey yer aldı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi