Güroymak’ta çay ocağında teknoloji dönemi

GÜNCEL 12 Ocak 2018 16:44
Videoyu Aç Güroymak’ta çay ocağında teknoloji dönemi
A
a

Güroymak’ta faaliyet gösteren bir çay ocağı teknoloji çağına ayak uydurarak müşterilerine ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Güroymak çarşı merkezinde faaliyetini sürdüren Yeni Konak Çay evi isimli çay ocağının işletmecisi Fesih Aydoğan, teknolojinin gün geçtikçe ilerlediğini ve çay ocaklarına da teknolojiyi getirdiklerini belirtti.

Daha önceden ilçede böyle bir hizmetin olmadığını ifade eden çay ocağı işletmeci Aydoğan müşterilerinde sistemden memnun olduğunu belirtti. Aydoğan şöyle konuştu, teknoloji devri gelmeden önce çoğu internet kafelere gitmek zorunda kalıyordu. Ayrıca herkeste akılı cihazlarda bulunmadığından işlemlerini kafelerde yapmaları gerekiyordu. Çalışma arkadaşlarımızla diğer çay ocaklarından farklı bir çalışma yapalım dedik öneri üzerine işletmemize internet bağladık. Müşterilerimize sunduğumuz bu hizmet sayesinde işlemlerini kısa sürede yapabiliyor işletmemizde de oturup sohbet edip çayını yudumluyor. Haliyle daha hızlı bir şekilde vatandaşlara hizmet ediyoruz. Müşterilerimizde durumdan gayet memnun. Teknolojinin her fırsatını kullanıyoruz dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi