Güroymak'ta bin öğrenciye kitap ve kırtasiye yardımı yapıldı

GÜNCEL 9 Şubat 2017 21:42
Videoyu Aç Güroymak'ta bin öğrenciye kitap ve kırtasiye yardımı yapıldı
A
a

Trabzon Çaykara Belediyesi ile İstanbul Arnavutköy Belediyesi öncülüğünde, Trabzon Sezgin Otel, İnan kardeşlerin katkılarıyla yürüttükleri Doğu ve Güneydoğu illerine yardım eli projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere toplanan kitap ve kırtasiye malzemesi Güroymak’lı bin öğrenciye dağıtıldı.

Güroymak Ortaokulu ile Şehit Er Fevzi Güngür Ortaokulunda dağıtımı yapılan kitap ve kırtasiye malzemeleri öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Dernek Yöneticileri tek tek öğrencilerle ilgilendi.

Trabzon Çaykara Belediyesi ile İstanbul Arnavutköy Belediyesi tarafından gönderilen yardımlar Ali Zeyrek, Muhammed Ali Aydın, Özkan Toprak ile Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu tarafından yardımlar öğrencilere dağıtıldı. Yardımları gönderen Belediye Başkanları, böyle bir sosyal projeyi hayata geçirdik. İnşallah devamlı olacak. Buradaki amacımız öğrencimizin daha iyi koşullarda daha iyi vatan evlatlarının yetiştirmektir dediler.  

Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, Öğrencilere yardım dağıtımında değerli öğrencilerimiz sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu ağabeyleriniz kış şartlarında Trabzon ilinden yola çıkarak okumalarınız için sizlere yardımlar getirmişler. Tarihimizi geçmişimizi iyi okuyun. Anlamaya çalışın. Kurtuluş savaşında, Çanakkale savaşında dedelerimiz, ben kürdüm, lazım, türküm demeden, bu vatan topraklarında bu ay yıldız bayrağı altında yaşayan kardeşleriz diyerek vatan savunmasını beraberce yapmış, gazi ve şehit olmuşlardır. Gene tarihimizdeki gibi bugün kardeşçe yaşamaya ve birbirlerimize yardım etmeye devam edeceğiz. Devlet olarak yanınızdayız. Her türlü eğitim için destek vermeye devam edeceğiz. Yeter ki sizler okuyun. İyi okullar kazanmaya ve meslek sahibi olmaya çalışın dedi.
 
Başarılı öğrencilere gönderilen kamera, saat, hesap makinesi gibi hediyeler verildi. Kaymakam Alibeyoğlu, cep telefonuyla canlı bağlantı yaparak, yardımları gönderen Kaymakam ve Belediye Başkanlarına teşekkür etti.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi