Güroymak'ta Bilgi Evi'nin Temeli Atıldı

GÜNCEL 4 Mayıs 2018 14:00
Videoyu Aç Güroymak'ta Bilgi Evi'nin Temeli Atıldı
A
a

Güroymak ilçesinde Hayırsever İşadamı Ahmet Mücteba Albayrak tarafından yapılan 1 milyon liralık bağış ile Ahmet Mücteba Albayrak Bilgi Evi temel atma töreni gerçekleştirildi.

Güroymak ilçe merkezinde bulunan eski özel idare şantiyesi yerine hayırsever iş adamının bağışı ile bilgi evinin temel atma töreni yapıldı.

Temel atma töreninde getirilen kurban kesilerek İlçe Müftüsü Yahya Aktaş tarafından törene katılan vatandaşlarla dualar edildi.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu törende bir konuşma yaparak Bilgi Evi yapımı için yardımda bulunan hayırsever iş adamına teşekkür etti.  Daha öncesinde ilçeye bir ilkokul binası kazandıran hayırsever işadamı bu kez ise Bilgi Evi kazandırmış oldu. Bilgi Evinin yapılacak olmasına öncülük eden Albayrak ailesine teşekkür ederiz. Yapılacak olan bilgi evinde sinema salonu, kütüphane, müzik odası, resim odası ve sağlık odası gibi alanlar yer alacak. İlçemizde önemli bir eser daha kazandıran Hayırsever İşadamı Ahmet Mücteba Albayrak ve Albayrak ailesine teşekkür ediyor, bu projenin ilçemize hayırlı olmasının diliyorum diye konuştu. 

Temel atma törenine Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Hayırsever İşadamı Ahmet Mücteba Albayrak’ın kanuni vekili olan Mücteba Okul Müdürü Çağlar Polat, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi