Güroymak’ta 400 metrelik Türk Bayrağı ile yürüyüş yapıldı

GÜNCEL 18 Mayıs 2018 15:25
Videoyu Aç Güroymak’ta 400 metrelik Türk Bayrağı ile yürüyüş yapıldı
A
a

Güroymak ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kapsamında 400 metre uzunluğunda Türk Bayrağı ile yürüyüş düzenlendi.

Güroymak Yeşilova Mahallesi Kaleli Caddesinde bir araya gelen liseli öğrenciler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kutlamaları yaptı. Öğrenciler gençlik yürüyüşü kapsamında marşlar eşliğinde yürüyüşlerini gerçekleştirdiler. 

Etkinlikte konuşan Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aşur Doğan, gençlik haftası dolayısıyla 15 ile 19 Mayıs arasında yaptığımız etkinliklerden bir tanesiydi. Bütün liselerimizden katılım oldu yaklaşık 400 öğrencimiz katıldı. Bayrağımız uzunluğu 400 metre her bir metreye bir öğrenci sığdırmaya çalıştık ama daha fazla öğrencimiz geldi. Önümüzdeki günlerde Mazik Dağında bulunan bayrağımızıda boyatacağız. Amacımız gençliğinin kendi öz değerlerine bağlı kendi geçmişine bir milliyetçi duygularına sahip bir gençliğin yetişmesini istiyoruz. Güzel bir yürüyüş oldu katılan herkese teşekkür ediyorum dedi. 

Etkinliğe Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aşur Doğan, Güroymak Halk Eğitim Müdürü Bahayettin Tör, Güroymak Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emrah Aktaş, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Gençlik yürüyüşü Fatih İlkokulu bahçesinde son buldu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi