Güroymak’ta 25 adet oyun parkı kuruldu

GÜNCEL 8 Haziran 2017 20:38
Videoyu Aç Güroymak’ta 25 adet oyun parkı kuruldu
A
a

Güroymak Belediyesi eğitime verdiği destek kapsamında ilçedeki 25 ilk ve ortaokulun bahçesine oyun parkı kurdu.

Eğitime verdiği desteklerini sürdüren Güroymak Belediyesi, Kaymakam ve Belediye Başkanı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun talimatları doğrultusunda örnek bir girişime daha imza attı. 

Her fırsatta ilçedeki öğrencilere ve okullara destek sunan Kaymakam ve Belediye Başkanı Ufuk Özen Alibeyoğlu, bu kez ise ilçedeki 25 okulun bahçesine öğrenciler için oyun parkı kurdurdu. Okulların bahçesine kurulan parklar ile ilgili bilgi veren Kaymakam ve Belediye Başkanı Ufuk Özen Alibeyoğlu, gerek Kaymakamlık ve gerekse Belediye olarak ilçede eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Çalışma kapsamında ilçedeki 25 ilk ve ortaokulun bahçesine oyun parkı kurulduğunu kaydeden Kaymakam ve Belediye Başkanı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Gerek belediye ve gerekse kaymakamlık olarak ilçede eğitime büyük önem veriyoruz. Bunun içinde eğitim alanındaki yatırımlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da ilk etapta ilçemizdeki 25 ilk ve ortaokulun bahçesine oyun parkları kuruldu. İnşallah yine çalışmaların devamında öğrencilerimiz için yatırım ve çalışmalarımız devam edecektir. Ben bu vesile ile oyun parklarının okullarımız ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu. 

Güroymak Belediyesi, okulların bahçesine yaptığı park çalışması ile de hem öğrencilerin hem de ilçe halkının takdirini topladı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi