Güroymak'lı hayırsever iş adamından örnek davranış

GÜNCEL 5 Temmuz 2017 21:27
Videoyu Aç Güroymak'lı hayırsever iş adamından örnek davranış
A
a

Güroymak’lı hayırsever iş adamı Yılmaz Akyüz, Güroymak İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ile bir araya gelerek ilçeye Kız Kur'an kursu yaptıracağını belirtti.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Müftüsü Abdulhamit Turgut ve hayırsever Yılmaz Akyüz makamında kabul etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’nu ziyarette bulunan İlçe Müftüsü Abdulhamit Turgut ile hayırsever Yılmaz Akyüz, ilçenin Erentepe Mahallesi'nde bulunan Haydar bey camisi mülkiyeti içerisinde bulunan alanda yaklaşık 300 metrekarelik alana yaptırılacak 2 katlı kız Kur'an kursu inşaatının protokolü imzalandı.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak’lı vatandaşların hayır işlerine duyarlı olduklarını belirterek, bu yatırım, ilçemizin ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacaktır. Yatırımlarından dolayı hayırsever iş adamımıza teşekkür ediyorum dedi. 

Hayırsever Yılmaz Akyüz ise kendisine destek olan yetkililere teşekkür ederek, halkımız bu tesisten ziyadesiyle istifade edecektir. Kız Kur'an kursu binasının yanında taziye yemekhanesi de yaptırılacaktır. İnşaatın bir an önce tamamlanması planlanıyoruz diye konuştu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi