Güroymak Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu göreve başladı

GÜNCEL 10 Eylül 2021 09:50
Videoyu Aç Güroymak Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu göreve başladı
A
a

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Güroymak’a atanan Kaymakam Ramazan Cankaloğlu göreve başladı.

20 Ağustos 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Güroymak’a atanan Kaymakam Ramazan Cankaloğlu Belediye Başkan vekili olarak ta göreve başladı. 

Ramazan Cankaloğlu Çorum İli Sungurlu İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sungurlu’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminden mezun oldu. Askerliğe müteakip Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Eskişehir Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Kaymakam Adaylığı stajı esnasında Ankara Çamlıdere Kaymakam Refikliği, Vakfıkebir Kaymakam Refikliği, Mülkiye Başmüfettişliği stajlarını tamamladı. 

Eskişehir Odunpazarı ve Yalova Çınarcık Kaymakam vekilliklerinde bulundu. Dil stajını İngiltere Leicester’ de aldı. Kaymakamlık kursunun ardından Eskişehir Seyitgazi ve Kırıkkale İli Çelebi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 14.07.2020 tarihli ve 2020/362 sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ağrı Vali Yardımcılığı görevine atandı. 

20.08.2020 tarihli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Kararname ile Güroymak Kaymakamlığına atandı. Cankaloğlu, İngilizce bilmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi