Güroymak Kaymakamı Eligül Gölbaşı Beldesinde iftara katıldı

GÜNCEL 16 Haziran 2016 23:03
Videoyu Aç Güroymak Kaymakamı Eligül Gölbaşı Beldesinde iftara katıldı
A
a

Ramazanda kardeş Sofrasında buluşalım projesi koordinatörü Mahir Okay tarafından gönüllü hazırlanan ve fakir ailelerinin yanında olmak ve onların sıkıntılarını dinlemek amacıyla gerçekleşen proje kapsamında her gün bir ailenin iftar sofrasında iftar açılıyor.

Proje Koordinatörü Mahir Okay ile Güroymak İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül ile birlikte Gölbaşı beldesinde Baki Yeniil ailesinin iftar sofrasına misafir oldular. 

Ailelerle bir araya gelen Kaymakam Muharrem Eligül, ailelerle sıcak sohbetler kurarak onlarla güzel vakit geçirdi. Ailelerin sorun ve sıkıntılarını bizzat dinleyen Kaymakam Muharrem Eligül, sıkıntıların çözümünde ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.  
Evi gezen kaymakam Eligül, bir an önce Yeniil ailesine yeni bir ev yapacağının sözünü verdi. Çocuklara oyuncak hediye eden kaymakam ilçede bunun gibi aileleri ziyaret edeceğini belirtti. 

Kaymakam Eligül, "Fakir ailelerimiz, vatandaşlarımız kimseye minnet etmeyi sevmez. Yılların verdiği çile, vatandaşlarımızın yüzüne yansımıştır ama her şeye rağmen tebessüm etmeye devam ederler. Gelen misafiri nasıl ağırlarımın mahcubiyeti vardır. İşte benim saf, temiz, onurlu insanlarım" ifadelerini kullandı.

Yeniil ailesi ise, iftar sofrasında İlçe kaymakamını görünce çok şaşırdıklarını belirttiler.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi