Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu tarafından Adem’e ziyaret

GÜNCEL 14 Nisan 2017 14:54
Videoyu Aç Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu tarafından Adem’e ziyaret
A
a

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi’ni (ADEM) ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında eşi Nagihan Alibeyoğlu ile birlikte ADEM kurslarını gezen Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, bir süre hem kursiyerlerin çalışmalarını izledi. ADEM’deki faaliyetler ve kurslarla ilgili bilgi alan Kaymakam Alibeyoğlu, Aile Destek Merkezinde bayanlara yönelik açılan kurslarda önemli fırsatlar sunulduğunu söyledi.

Açılan kurslar sayesinde ilçedeki bayanların hem meslek öğrendiğini hem de aile bütçelerine katkı sunma fırsatı yakaladıklarını kaydeden Alibeyoğlu, Bu merkezlere olan desteklerimiz her zaman devam edecektir. Aile Destek Merkezlerinin bölge bayanları içinde son derece faydalı olacağına inanıyorum. ADEM sayesinde bayanlar başta okuma yazma kursları ve diğer el beceri ve mesleki kurslara katılarak hem kendilerini geliştirecekleri gibi sosyal çevre edineceklerdir. Kurslara katılarak, büyük bir emek ve sabır gösteren tüm kursiyerlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi