Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu'nun Ramazan Mesajı 2019

GÜNCEL 5 Mayıs 2019 23:32
Videoyu Aç Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu'nun Ramazan Mesajı 2019
A
a

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Alibeyoğlu mesajında, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinlendiği, on bir ayın sultanı olarak nitelendirilen ramazana kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Ramazan ayının gönülleri birleştirdiği, yoksul vatandaşların hatırlandığı, paylaşmanın kardeşçe yapıldığı en hayırlı aylardan olduğunu aktaran Kaymakam Alibeyoğlu mesajında şunlara yer verdi: "Af, mağfiret ve bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Derin bir manevi iklimi teneffüs edeceğimiz, 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip 'yardımlaşma' ve 'paylaşma' konularındaki hassasiyet daha da artıyor. 

Ramazan ayı gönüllerin birleştiği, yoksul vatandaşlarımızın hatırlandığı, paylaşmanın kardeşçe yapıldığı en hayırlı aylardandır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Güroymak halkının Ramazan-ı Şerif'ini en içten dileklerimle tebrik ederken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ve akabinde Ramazan Bayramı'na da sağlık, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde erişmemiz dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi