Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu Hayvan Pazarı İnşaatını Denetledi

GÜNCEL 11 Nisan 2018 11:54
Videoyu Aç Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu Hayvan Pazarı İnşaatını Denetledi
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesinde, yapımına başlanan hayvan pazarı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Alibeyoğlu, ilçemize modern donanımlı bir mezbahane inşaatını bitirip açılışını yaptık. İlçemizde hayvan satış pazar yeri olmadığından vatandaşlarımız çarşı merkezinde hayvan satışlarını yapıyorlardı.

Buda ilçemize yakışmayan bir görüntüydü. Belediye olarak bu duruma el atarak, hayvan pazarı yeri için çalışmalara başladık. Mezbahane yanında bulunan 2 bin metre kare bir alanda hayvan pazarı inşaat çalışmalarına başladık. Yapacağımız hayvan pazarı modern yarı açık, yarı kapalı alanlar olarak yapılacaktır. Hayvan sahipleri içinde dinlenecekleri odalar yapılacak ve içerisinde lavabosu, kafeteryası interneti olacaktır. Bölgede örnek teşkil edecek bir biçimde hazırlanıyor. Sosyal ünitelerin yanı sıra, küçük ve büyükbaş hayvanların pazarlanması için kullanılan ve içinde ayrı ayrı bölüm bulunan kapalı padok alanı da bulunuyor dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi