Güroymak Bölmedere mahallesinde yol çalışmaları

GÜNCEL 15 Mayıs 2018 18:41
Videoyu Aç Güroymak Bölmedere mahallesinde yol çalışmaları
A
a

Güroymak Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan yol açma, genişletme ve dolgu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçenin dört bir yanında başlatılan çalışmaları aralıksız sürdüren Belediye ekipleri bu kapsamda, Bölmedere mahallesinin 3 km’lik yolunda stabilize ve dolgu çalışmalarına başladı.

Belediye olarak ilçenin dört bir yanında çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, çalışmalara başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Güroymak ilçesini güzelleştirmek için belediyenin başlattığı yol genişletme, yapım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenilir bir şekilde seyahat edebilmeleri için Bölmedere mahallemizin 3 kilometrelik yoluna dolgu ve stabilize çalışmalarını başlattık. Çalışmalar tamamlandıktan sonra, asfaltlama çalışması yapılacaktır. Belediyemizin çalışmaları 15 mahallemizde, her alanda devam etmektedir. 

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalar halkımıza hayırlı olmasını diledi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi