Güroymak Belediyesine iş makinesi hibe edildi

GÜNCEL 16 Şubat 2017 19:52
Videoyu Aç Güroymak Belediyesine iş makinesi hibe edildi
A
a

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Güroymak Belediyesine görevlendirilen Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu girişimi sonucu Güroymak Belediyesine kepçe hibe edildi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Bitlis’in Güroymak Belediyesi bünyesinde kullanılmak üzere yeni kepçe hibe edildi.
 
Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun girişimleriyle Sosyal sorumluluk ve yardım faaliyetleri kapsamında belediyelere destek olan Türkiye Belediyeler Birliği Güroymak Belediyesine de hibe kepçe yardımında bulundu.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Alibeyoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği’ne yapmış oldukları girişimler sonucunda, birlik tarafından Güroymak Belediyesine Hidromek marka kepçe hibe edildiğini söyledi.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Alibeyoğlu, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda belediyeye kepçe kazandırdıklarını ifade ederek, İlçemiz halkına her türlü belediye hizmetlerini daha verimli bir şekilde sunabilmemiz için bir belediyede olması gereken makine parkının güçlendirmesi çalışmasına bir ay önce başlamıştık. Saolsunlar talebimiz Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hızlı bir şekilde yerine getirildi. Bugün itibariyle Hidromek marka iş makinasını belediyemizin makine parkına envanterine katmış bulunmaktayız. Bu vesileyle bu aracı bizlere hibe olarak veren Türkiye Belediyeler Birliğine çok teşekkür ediyorum. İnşallah diğer taleplerimizde en kısa sürede yerine getirilecektir. Her geçen gün belediye parkımızı yenileyerek ve güçlendirerek inşallah yolumuza devam edeceğiz. Alanımız coğrafyamız geniş ağır şartlarda kar mücadelesini veriyoruz inşallah bu araç hem kar mücadelesinde hem de belediyenin diğer hizmetlerinde işimizi büyük ölçüde kolaylaştıracak. Daha etkin verimli hızlı bir şekilde  Güroymak halkına hizmet sunmamıza vesile olacaktır dedi.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi