Güroymak Belediyesi tarafından kanalizasyon çalışmaları

GÜNCEL 18 Ağustos 2018 17:24
Videoyu Aç Güroymak Belediyesi tarafından kanalizasyon çalışmaları
A
a

Güroymak Belediyesi tarafından, alt yapı çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda su ve kanalizasyon şebeke yenileme çalışmaları devam ediyor.

Güroymak Belediyesi tarafından kanalizasyon hattı bulunmayan mahallelerde kanalizasyon hattı yaparak sorunları çözüme kavuşturdu. Mahalle merkezlerinden uzak bazı haneler içinde, fosseptik çukurlar yapıldı. 

Güroymak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ihtiyaç duyulan bölgelerde su ve kanalizasyon hattı çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni kanalizasyon hattı çalışmalarını yaptıklarını söyledi. Başkan Alibeyoğlu ayrıca Mahalle merkezlerinden uzak bazı haneler içinde, fosseptik çukurları yaptık. Belediyemizin çalışmaları her alanda devam etmektedir. İmkanlarımız çerçevesinde her türlü çalışma ve yatırımı ilçemize yapmaya devam ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız her türlü çalışma halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi. 

Yıllardır kanalizasyon hattı sorunu yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar Güroymak Belediyesi'ne teşekkür etti. 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi