Güroymak Belediyesi Şehit ve Gazi ailelerin evlerinin önünü parke taşı döşedi

GÜNCEL 17 Ekim 2017 12:43
Videoyu Aç Güroymak Belediyesi Şehit ve Gazi ailelerin evlerinin önünü parke taşı döşedi
A
a

Güroymak Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu Değirmen köyde ikamet eden, Şehit Polis Memuru Abdurrahman Doğan’ın babası Sabri Doğan’ı evinde ziyaret etti.

Güroymak Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu açıklamasında, göreve başladığımızdan itibaren şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ediyoruz. İlçe merkezde ikamet eden şehit ve gazilerimizin evlerin önüne Belediyemizce parke taşı döşedik. Köylerimizde ikamet eden Şehit ve Gazilerimizin evlerinin önüne ise Kaymakamlığımızca yapıyoruz.

Değirmen Köylü şehidimizin babası Sabri Doğan’ın evinin önüne yapılan parke çalışmasını yerinde inceledik. Bize şehidimizden emanetsiniz ve biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit polis Memurun babası Sabri Doğan, kendilerini unutmayıp ziyarette bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Alibeyoğlu’na teşekkür ederek, Kaymakamız bizleri her zaman arayıp soruyordu. Bugün de evimizi ziyaret ederek bizleri çok mutlu etti. Yolumuz ve evimizin önü toprak ve çamurdu. Kaymakam bey parke taşı döşedi bizleri çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz dedi.


Abdurrahman Doğan Hakkında!

Güroymak İlçesi Değirmen Köylü olan şehit Doğan, Doğan, 2004 yılında Dicle Üniversitesi Beden Eğitim Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne girip 2011 tarihinde mezun olan Doğan, İstanbul Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev başladı. Doğan, Van’da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen 573 kişinin öldüğü ve 2 binden fazla insanın yaralandığı depremin ardından Van’da görevlendirilmek için başvurmuştu. Doğan, isteği üzerine 21 Mart 2012 tarihinde Van’da görevlendirilmişti.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi