Güroymak Belediyesi'nden temizlik kampanyası

GÜNCEL 17 Temmuz 2019 14:46
Videoyu Aç Güroymak Belediyesi'nden temizlik kampanyası
A
a

Güroymak Belediyesi, çevre temizliğine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla temizlik kampanyası başlattı.

Güroymak Belediyesi ilçe genelinde çevre temizliği kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde bu hafta Şirintepe mahallesi temizlenirken, önümüzdeki hafta ise farklı bir mahallede çalışma yapılacak. İlçe genelinde 15 mahallesinde bu çalışmalar yapılacak.

Güroymak Belediye Eş Başkanları Hikmet Taşdemir ve Dilek Ozan 30’a yakın belediye çalışanı ile İlçeye bağlı Şirintepe mahallesinde temizlik çalışmalarını sürdürdü. Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Eş Başkan Hikmet Taşdemir, Belediye olarak şehrimizin durumunu yerinde görmek ve temizliğe önem veren bir belediye olarak Şirintepe mahallesindeki temizlik çalışmasını bugün itibari ile başladık. Belediye personeli eksikliğimiz ne kadar olsa da çalışmalarımıza hız kesmeden sürdürmekteyiz. Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunuyoruz. Cadde, sokak ve kaldırımların yanı sıra çevredeki boş arazilerin de temizliği yapılarak, halkın sağlığını tehlikeye sokabilecek her türlü durumun önlenmesine yönelikte tedbirler alıyoruz. Bu çalışmalarda ekibiyle birlikte istişarelerde bulunduğunu da belirten Eş Başkan Taşdemir, çevre temizlik ve bakım ekibi tarafından çalışma programları dahilinde alanlarımızın düzenli temizliğinin yapıldığı Güroymak ilçesine yakışır bir çevre sağlanmakta olduğunu sözlerine ekledi. Ayrıca çalışmalara katılmak isteyen gönüllüler belediyeye müracaat etmelerini söyledi.  

Eş Başkan Dilek Ozan ise kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların sağlığını tehdit eden çevresel kirliliklerin giderildiği, vatandaşların sağlıklı temiz bir çevrede yaşaması amacıyla sorumluluk alanında bulunan tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarına planlı olarak titizlikle devam edileceği belirtti. Eş Başkan Dilek Ozan, temizlik kampanyamıza ilçe sakinlerinin katılmalarını istiyoruz. Vatandaş ve esnafımızdan ricamız çöplerini gelişi güzel bir şekilde bırakmamalarıdır. Duyurumuz şudur mahalledeki çocuklarımızla gençlerimizle ve herkesin el ele verdiği gönüllü bir çalışmanın yapılması temiz bir Güroymak için çalışmalarımızı beraber yürütelim dedi.

Güroymak Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Rahmi Yeşilırmak, Güroymak Belediye olarak ilçe genelinde bir temizlik kampanyası başlattık. İnşallah çevre temizliği bilinçlendirme noktasında vatandaşlarımıza örnek olur. İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü olarak bu kampanyaya destek verdik gönüllü olarak temizliğe katıldık. Bunun çevre bilincinin oluşmasında temenni oluşturmasını diliyoruz inşallah vatandaşlarımız bu konuda daha duyarlı olur. Temiz bir çevre için elimizden geleni yapmaya çalışacağız ve vatandaşlarımızın desteğini de bekliyoruz dedi.

Belediye çalışanlarını görerek kendilerine yardımcı olan Şirintepe Mahallesinde ikamet eden Maşallah Çalışır açıklamasında şu ifadeleri kullandı. Belediye Başkanımız ve Belediye çalışanları ile beraber şuan temizlik çalışmasını yürütüyor. Tüm vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum lütfen yerlere çöp atmayalım. Ayrıca herkes kendi mahallesinde belediye ekiplerine gerekli desteği sağlasın istiyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi