Günkırı’da yol yapım çalışmalarına start verildi

GÜNCEL 4 Haziran 2017 23:39
Videoyu Aç Günkırı’da yol yapım çalışmalarına start verildi
A
a

Ramazan ayı ile birlikte yol yapım çalışmalarını Refahiye mahallesinden başlatan Günkırı Belediyesi, yaz dönemi boyunca Refahiye, Hürriyet, Cami, Şenyurt ve Cumhuriyet mahalleleri yollarına 50 bin metre kare kilitli parke taşı döşemeyi hedefliyor

’50 BİN METRE KARE KİLİTLİ PARKE TAŞI YOLLARLA BULUŞTURACAĞIZ’

Günkırı Belediyesi, bu yıl içerisinde beldenin birçok mahallesinde yapımını hedeflediği yol yapım çalışmalarına start verdi. Refahiye Mahallesinde başlatılan ve aralıksız sürdürülen çalışmalar, Ramazan ayından dolayı geceleri sürdürülüyor. Akşam saatlerinde başlayarak bütün gece sürdürülen çalışmalar sabahın erken saatlerine kadar devam ediyor. Gece geç saatlerde çalışmaları yerinde denetleyen ve yaz dönemi içerisinde yapılacak çalışmalar hakkında kısa bilgi veren Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, hedeflerinde bu yıl içerisinde mahalle yollarına 50 bin metre kare kilitli parke taşı döşetmek olduğunu belirtti. Beldenin her bir köşesine hizmet götüreceğini dile getiren Başkan Çetinsoy, konuşmasının devamında şunlara değindi:  Günkırı Belediyesi olarak bu yıl içerisinde beldemizin birçok mahallesinde yapılmasını hedeflediğimiz yol yapım çalışmalarımıza Ramazan ayı ile birlikte Bismillah diyerek start verdik.

‘BAŞKAN ÇETİNSOY, BELDE ADINA VEDAT DEMİRÖZ’E TEŞEKKÜR ETTİ’

Refahiye mahallemizden başlattığımız ve aralıksız sürdürdüğümüz çalışmalarımız, Ramazan ayından dolayı geceleri sürdürülüyor. Sabah saatlerine kadar çalışan ve ellerinden gediğince en güzel emeği veren emekçilere teşekkür ederim. Yazın tozdan, kışın ise çamurdan geçilmeyen Refahiye Mahallesi yolunu kazasız, belasız en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Bu çalışmalarımızdan sonra toz ve çamurdan kurtulacak olan bu yolumuz şimdiden tüm mahalle sakinlerimize ve beldemize hayırlı olsun.

Bu mahallemizden sonra yol çalışmalarımız; Hürriyet, Cumhuriyet, Şenyurt ve Camii mahallelerinde aralıksız devam edecek. Allah’ın izniyle bu konuda hedeflediklerimizi bir bir gerçekleştirip, vatandaşlarımıza en iyi üstyapı hizmetleri sunmuş olacağız.

Ayrıca; çalışmalarımız sadece bunlarla sınırlı kalmayacak, Ramazan ayından sonra Pınarbaşı mahallemiz için cazibeli su kaynağı arayışlarımızı olumlu bir şekilde sonuçlandırıp, bu mahallemize yapacağımız yeni bir su deposuyla bu sorunumuzu gidermiş olacağız. Uzun zamandır hedeflediğimiz ve bu yıl içerisinde beldemizin merkezine yapmayı düşündüğümüz oturma parkını da tamamlayarak, vatandaşlarımıza rahat bir ortam sağlayacağı. Aralıksız sürdüreceğimiz bu çalışmalarımız kapsamında altyapıda da gerekli hamleyi yapıp eksik kalan kısımlarını tamamlayacağız. Bunun yanı sıra; eksik kalacak olan sokak yolarımıza da alt temel dolgu çalışmasını yaparak bu yollarımızı asfaltlama yada kilitli parke taşı döşeme işlemine hazır hale getireceğiz.

Kısaca AK Belediyeciliğin gereği neyse harfiyen yerine getireceğiz. Ayrıca; bu hizmetlerin gelmesinde emeği ve yardımı olan Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Vedat Demiröz'e, hükümetimize ve devletimize beldem adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi