Günkırı'da engelli çocuğa tekerlekli sandalye ve hasta yatağı verildi

GÜNCEL 23 Haziran 2017 02:43
Videoyu Aç Günkırı'da engelli çocuğa tekerlekli sandalye ve hasta yatağı verildi
A
a

Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Beldesinde ikamet eden bedensel engelli Yusuf Sengir’e Güroymak Kaymakamlığı tarafından akülü tekerlekli sandalye ve hasta yatağı verildi.

Günkırı Beldesinde yaşayan 10 yaşındaki bedensel engelli Yusuf Sengir'e akülü tekerlekli sandalye ve hasta yatağını Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Günkırı Belde Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy ile birlikte evinde teslim edildi.

Tekerlekli sandalyeyi ve hasta yatağını bizzat teslim eden Kaymakam Alibeyoğlu devlet olarak birinci öncelikli görevinin hiçbir sosyal güvencesi olmayan, dar gelirli, dul, yetim, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu belirterek, bugün burada Yusuf Sengir adlı çocuğumuzun mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Artık yatağa bağımlı kalmadan ve rahatlıkla istedikleri yere gidebilecek, çok noktadan monteli emniyet kemerlerinin bulunmasından ötürü düşme kaygısı yaşamadan, ailesi çocuğunu bu sandalyeye güvenle bindirebileceklerdir. Hasta yatağında huzurlu yatacaktır. Bu vesile ile tekerlekli sandalyenizi iyi günlerde kullanmanızı temenni ediyorum dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi