Günkırı’da alt yapı çalışmaları devam ediyor

GÜNCEL 29 Haziran 2017 19:28
Videoyu Aç Günkırı’da alt yapı çalışmaları devam ediyor
A
a

Günkırı Belediyesi kanalizasyon çalışmalarının yüzde 90’ını bitirerek, bazı mahallelerde eksik kalan ev bağlantıları tamamlamak için bu çalışmalarına start verdi.

Mühendis nezaretinde birçok noktada başlatılan ev bağlantıları kısa sürede ana ve ara hatlara bağlanarak tamamlandı. Belde içerisinde iki yıldır altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu çalışmaların yüzde 90’ını bitirdiklerini belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Aralıksız sürdürdüğümüz kanalizasyon çalışmalarımıza bu yaz döneminde de devam ettirerek bu konuda büyük bir ilerleme kaydettik.

Özellikle bazı mahallelerimizde eksik kalan ev bağlantılarını tamamlayarak, vatandaşlarımıza sorunsuz bir altyapı hizmeti sunmak istiyoruz. Çok şükür bugüne kadar bu konuda büyük bir ilerleme kaydettik. Ama beldemiz geniş bir coğrafyaya yayıldığından ve her yıl yeni evler yapıldığından bu çalışmalara her zaman ihtiyaç duyuluyor. Bizlerde vatandaşlarımız mağdur olmasın diye imkanlarımız dahilinde zaman zaman bu çalışmalarımızı başlatarak bu eksikliklerimizi gideriyoruz. Bugüne kadar vatandaşlarımızın bu konudaki ihtiyaçlarına cevap verdiğimiz gibi inşallah bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.

Ayrıca bu çalışmalarımızı bitirdiğimiz bütün noktalarda gereken çevre temizliğini de yaparak, daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre bırakmış oluyoruz diye konuştu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi