Günkırı Belediyesi, beldedeki anayolların kenar duvarlarını renklendiriyor

GÜNCEL 14 Eylül 2017 00:05
Videoyu Aç Günkırı Belediyesi, beldedeki anayolların kenar duvarlarını renklendiriyor
A
a

Günkırı Belediyesi, belde anayolunun her iki tarafına yaptırdığı desenli perde beton duvarının üstüne demir parmaklıklar monte ederek, belde anayolunu güzel bir görünüme kavuşturdu.

Çevre düzeni ve temizliğini önemseyen Günkırı Belediyesi, daha önce belde anayolunun her iki tarafına yaptırdığı desenli perde beton duvarın üstüne demir parmaklıklar monte ederek, güzel bir görüntü oluşmasını sağladı.

Belde genelinde yol çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve bu konuda büyük ilerleme sağlayarak, birçok mahalle yollarını çamurdan kurtardıklarını ifade eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: Göreve geldiğimiz gibi belde anayolumuzda gereken çalışmaları yaptık.

Çünkü bu anayolumuz daha önce geçilecek durumda değildi. Bu anayolumuzda gerekli asfaltlama çalışmaları yaptırarak, daha sonra bu yolumuzun her iki tarafına desenli perde betondan duvar yaptırdık. Bu anayolumuzda yaptırdığımız çalışmalar çerçevesinde bu yolumuzun her iki tarafında bulunan perde beton duvarın üstüne de demir parmaklıklar monte ederek, bu anayolumuzu güzel bir görünüme kavuşturduk.

Çok şükür bugün dönüp baktığımızda bu yolumuzun geçmişe nazaran daha temiz ve daha bakımlı ve ulaşıma uygun olduğunu görebiliyoruz dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi