Günkırı anayolu sıcak asfaltla yepyeni bir görünüm kazandı

GÜNCEL 6 Ekim 2017 15:28
Videoyu Aç Günkırı anayolu sıcak asfaltla yepyeni bir görünüm kazandı
A
a

Yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdüren ve belde içerisinde bu dönem içerisinde yaklaşık 110 bin metre kare kilitli parke taşı döşeten Günkırı Belediyesi, belde anayoluna BSK (Sıcak Asfalt) dökerek, bu yola yepyeni bir görünüm kazandırdı.

                Günkırı anayolu sıcak asfaltla yepyeni bir görünüm…
Yol yapım çalışmalarını belde genelinde sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Göreve geldiğimizden buyana belde genelinde yol yapım çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Özellikle belde anayolumuzda meydana gelen aşınmalar neticesinde bu yolumuz bozulmaya yüz tutmuştu. Bu kapsamda belde anayolumuza BSK (Sıcak Asfalt) dökerek, hem ulaşıma uygun bir duruma getirdik hem de bu yolumuzun daha fazla deforme olmasının önüne geçtik. Girişimlerimiz neticesinde bizlere yardımcı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekilimiz Sayın Vedat Demiröz’ün desteği ile üç gün süren çalışmadan sonra belde anayolumuzu asfaltlayarak yepyeni bir görünüme kavuşturduk.

BAŞKAN ÇETİNSOY, KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Bir yerleşim alanı yaşanılır kılan sebeplerden biriside yollar olduğunu iyi biliyoruz. Çok şükür göreve başladığımızdan bu yana bu konudaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Bugün geldiğimiz noktada belde anayolumuz ve 7 farklı mahalle anayollarımızın yanı sıra bazı ara sokak ve cadde yollarımızı da tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. İnsanlarımız için daha önce çile haline gelen tozlu ve çamurlu yollarımızı tek tek hizmetle buluşturarak, bu yollarımıza yepyeni bir çehre kazandırdık. Bu konuda bizlere yardımcı olan ve her türlü maddi ve manevi desteği sağlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekilimiz Sayın Vedat Demiröz’e, Müsteşarımız Sayın Suat Hayri Aka’ya, Karayolları 11. Bölge Müdürü Sayın Ahmet Turan Gülşah’a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu yolumuzun halkımız için hayırlı olmasını diliyorum.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi