Günkırı Anaokulu Okul Öncesi Şenliği’nde buluştu

GÜNCEL 31 Mayıs 2017 03:00
Videoyu Aç Günkırı Anaokulu Okul Öncesi Şenliği’nde buluştu
A
a

Günkırı Anaokulu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve büyük ilgi gören ‘Okul Öncesi Şenliği’ adlı program Güroymak İlçe merkezinde bulunan Şelale Aile Çay Bahçesinde gerçekleşti.

Şenliğin düzenlemesinde emeği geçen tüm öğretmenlere ve katılımcılara teşekkür eden Günkırı Anaokulu Müdürü Deniz Bozyil, şenliğin önemine ilişkin yaptığı konuşmasında şunlara değindi, Öğrencilerin temel eğitiminde okul öncesi eğitimin önemini hepimiz çok iyi biliyoruz.

Bu eğitimle çocuklara özgüven kazandırılarak, temel beceriler edindiriyoruz. Özellikle bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu şenliğimiz ile hem okul öncesi eğitiminde farkındalık yaratmak hem de Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen “Okuluma ilk adım projesini” tanıtarak, okul öncesi eğitimin 54 ay ve üstü çocuklar için zorunlu olduğu bilincini kazandırmayı amaçladık. Bu konuda büyük emekler vererek öğrencilerimizi emin adımlarla geleceğe taşıyan tüm öğretmenlerime ve bu özel günde bizleri yalnız bırakmayarak bu şenliğimize katılım gösteren siz değerli katılımcılara çok teşekkür ediyorum.

Okul öncesi eğitimde farkındalık yaratmak amacıyla okul idaresi tarafından düzenlenen şenliğe, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Ergün, Günkırı İlkokulu Müdürü Salih Alan ve Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Erten, Ahmet Mücteba Albayrak İlkokulu Müdürü Çağlar Polat, 100. Yıl İlkokulu Müdürü Barış Çölgeçen ve Müdür Yardımcısı Ozan Kadir Güzelsoy, İMKB Lisesi Müdürü Bahattin Güzel, Fatih İlkokulu Müdürü Faruk Uğuş, Günkırı Anaokulu Müdürü Deniz Bozyil, okul öğretmenleri ve öğrencileri ile çok sayıda kurum amiri ve öğrenci velisi katıldı.
 
Kaynak : Bitlis Haber13

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi