Gölbaşı Beldesinde Filistin'e destek İsrail'e sert tepki

GÜNCEL 21 Mayıs 2021 20:56
Videoyu Aç Gölbaşı Beldesinde Filistin'e destek İsrail'e sert tepki
A
a

Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı Beldesinde Filistin'e destek İsrail'e sert tepki Mescidi aksa özgürleşmeden insanlık özgürleşemez Gölbaşı Gençlik Spor ve Yardımlaşma Derneği işgal altındaki Doğu Kudüs'te İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarına sert tepki gösterildi.

Gölbaşı Gençlik Spor ve Yardımlaşma Derneğince işgal altındaki Doğu Kudüs'te İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarına sert tepki gösterildi. Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı Belde Meydanında Cuma namazı çıkışı düzenlenen mitingde Türk ve Filistin bayrakları ve ellerindeki dövizlerle Zafer İslam’ındır, zafer yakındır, kahrolsun İsrail sloganları atıldı. 

Gölbaşı Gençlik Spor ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Menderes Doğan yaptığı konuşmada,  tarihte her zaman mazlum milletlerin yer alan aziz milletimiz bu durma kayıtsız kalmayarak duyduğu rahatsızlığı değişik vesilelerle ortaya koymuş ve her türlü insani yardım konusunda seferber olmuştur. İsrail’in yardım götüren kuruluşlarımıza yaptığı çirkin saldırılarını kınıyoruz. Orada şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabrı cemil niyaz eder, yaralılarımıza acil şifalar dileriz diye konuştu. Yapılan mitingde İsrail bayrağı yakılarak, Filistin ve Gazze’de yaşayan halk için yapılan dualarla sona erdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi