Bitlis Valisi Oktay Çağatay görevine başladı

GÜNCEL 6 Kasım 2018 20:41
Videoyu Aç Bitlis Valisi Oktay Çağatay görevine başladı
A
a

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Bitlis Valiliğine atanan Vali Oktay Çağatay, görevine başladı.

Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve kurum amirleri tarafından karşılanan Vali Çağatay, karşılama töreninin ardından makamına geçerek basın mensuplarına hitaben bir konuşma yaptı.

Vali Çağatay, “Bitlis Valiliğine atandığım 27 Ekim 2018 tarihinden beri çok yoğun bir ilgi ve destekle karşılanmış bulunuyorum. Şahsıma gösterilen bu büyük alakaya sizler aracılığı ile teşekkür ediyorum. Kadim şehir Bitlis ve Bitlis’imizin güzel insanlarına hizmet etme fırsatını bana takdir eden Yüce Mevlaya şükürler olsun” dedi.

Vali Oktay Çağatay, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Can ve mal güvenliği başta olmak üzere tüm kamu hizmetlerinden kıymetli Bitlislilerin hak ettiği en üst seviyede faydalanmaları için; inşallah bütün arkadaşlarımla beraber, zaman mefhumuna takılmaksızın; tasarruf, adalet, verimlilik, ilkelerinden ayrılmadan; mevzuatımız sınırları dahilinde olmak üzere bürokrasinin gereksiz engellerini vatandaşımıza hissettirmeden hep birlikte çalışacağız.

Benden önce bu görevi başarı ile yerine getiren ve hizmet bayrağını teslim eden başta Vali Sayın İsmail Ustaoğlu olmak üzere tüm valilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Beni bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve diğer devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum. En kalbi muhabbet ve saygılarımı sunuyorum. Cenab-ı Allah başarılar ve hayırlar nasip etsin.”

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi